El regidor de Promoció Econòmica i el gerent de Torelló Viticultors van lliurar ahir el guardó del concurs d’establiments “engalerats”. Les persones que van votar entre els comerços adherits van entrar al sorteig d’una ampolla Magnum Brut Nature Torelló, una glaçonera i un joc de copes.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el gerent de Torelló Viticultors, Paco de la Rosa, van lliurar ahir el premi del concurs d’aparadors “engalerats” de les Jornades de la Galera a l’Òptica Gemma Salas. L’establiment, situat al carrer de Sant Pere, va ser el més votat per les persones usuàries entre els comerços que van guarnir el seu aparador per l’ocasió.

El concurs d’aparadors es va portar a terme durant les 17es Jornades Gastronòmiques de la Galera, que es van celebrar de l’11 al 27 de febrer, aprofitant el millor moment d'aquest típic i gustós crustaci del mediterrani.

L’objectiu era implicar els comerços de la Unió de Botiguers de Cambrils, la Xarxa del Port i Vilacentre  en la promoció de les jornades gastronòmiques, sumant esforços entre el sector públic i els diferents sectors econòmics del municipi per posar en valor els productes de proximitat i la qualitat dels restaurants, potenciar la destinació i incrementar les visites fora de la temporada més turística.

Les persones que van visitar els comerços adherits a la campanya i van entrar al web per votar l’aparador que més els va agradar van entrar al sorteig d’una ampolla Magnum Brut Nature Torelló del patrocinador de les jornades, una glaçonera i un joc de copes.