El cicle clourà amb la 7a edició del Joves Intèrprets a la Cripta, concert organitzat per l’Escola Municipal de Música de Cambrils, que ofereix actuacions se solistes i grups de cambra avantatjats de l’escola

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge del Camí presenten per aquest any 2016 el nou programa de concerts que formen part del Cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita.

El tret de sortida del  cicle serà diumenge 14 de febrer, a les 19 hores, amb el concert de La Serva Padrona, una òpera còmica en català amb el Teatre de les Comèdies

Tot seguit, diumenge 28 de febrer, a les 19 hores, tindrà lloc el concert En Clau d’Amor, amb la soprano Marta Bonet i Imma Trepat al piano, que ens portarà al món de les passions, els sentiments i l’amor.

El 12 de març, a les 20 hores, podrem gaudir del concert de la Coral de la URV, sota la direcció de Montse Rios, co-organitzat pel Museu d’Història de Cambrils, l’Antena del Coneixement i la Coral Verge del Camí.

El diumenge 17 d’abril, a les 20 hores, l’Orfeó de Flix ens oferirà Cançons del Sud amb Indianas de Carlos Gustavino i Ressons de l’Al-Andalus-cançons populars de la Catalunya Nova, València i Mallorca.

El Quintet Vivaldi, grup integrat per músics internacionals que formen part de l’Orquestra Solistes de l’Empordà, serà el protagonista del concert del diumenge 24 d’abril a les 20 hores, amb les Quatre Estacions de Vivaldi.

Al mes de maig hi ha tres concerts programats. La primera cita serà diumenge 8, a les 20 hores, el concert de Cèltic Quartet, que a través de diversos instruments tradicionals de la música folk interpretarà temes emblemàtics de les cultures celtes. El segon concert serà diumenge 15 de maig a les 20 hores, amb The Hat Hausen Elàstic Band, una formació de sis músics que presenta una gran varietat de temes i versions de la música dixieland que ens trasllada a la música que va marcar els orígens del jazz. La tercera cita del mes de maig serà diumenge 29 de maig a les 20h, amb el Concert d’alumnes de l’ESMUC, a càrrec dels alumnes del màster de lied de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

7a edició del Joves Intèrprets a la Cripta

El cicle de Primavera clourà amb la 7a edició del Joves Intèrprets a la Cripta, concert organitzat per l’Escola Municipal de Música de Cambrils, que ofereix actuacions se solistes i grups de cambra avantatjats de l’escola.

El preu de les entrades està entre els 3€ i els 6€.

Per a més informació: Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils 977 36 84 84  o al web www.cambrils.cat