Dotze alumnes d’instituts exposaran els seus treballs de recerca els propers dies 13 i 20 de març i 11 i 18 d’abril a la tarda a l’Ateneu Juvenil. Els debats, oberts a tota la ciutadania, comptaran amb la participació de professionals de diferents sectors i el món acadèmic.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’obsolescència programa, un restaurant d’avantguarda, l’ús terapèutic de la màgia, la ciència de les bombolles, els jocs de rol, la literatura ergòdica o l’amor a través dels temps són alguns dels temes dels dotze treballs seleccionats per les segones jornades de debat “Societat de Recerca” impulsades pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Les sessions es portaran a terme els dies 13 i 20 de març i 11 i 18 d’abril de 18 a 20 hores a l’Ateneu Juvenil.

Els treballs s’han seleccionat entre els i les 20 joves que van enviar vídeos per participar en les jornades. Com a premi, totes les persones que van presentar candidatura rebran una formació en profunditat per fer un bon Elevetor Pitch i els 12 seleccionats també seran obsequiats amb unes entrades gratuïtes al Tedx Reus i/o Tarragona i un pack de marxandatge de la Universitat Rovira i Virgili.

Les sessions, obertes a la ciutadania, consistiran en presentacions de 10 minuts i debats posteriors de 20 minuts i comptaran amb la participació de persones amb experiència professional i/o personal de diferents àmbits. Podeu ampliar la informació sobre aquest iniciativa amb aquesta nota de premsa.

Programació

DIMARTS, 13 DE MARÇ
Obsolescència programada, d’Albert Montané
Restaurant d’Avanguarda, de Cristian Aznar
Màgia com a ús terapèutic, d’Omar Delic

DIMARTS, 20 DE MARÇ

Brot epidèmic a Cambrils al segle XVIII, d’Albert Cucurull
La ciència de les bombolles, de Clara Canals
Evolució de la música: dels 80 fins ara, de Júlia Tortosa

DIMECRES, 11 D’ABRIL
La literatura ergòdica, d’Anabel Tejero
Joc de rol i desenvolupament personal, d’Ariadna Llauradó
Apol·lo i Dionís: el curtmetratge, de Maria Roca

DIMECRES, 18 D’ABRIL
El coqueteig, de Sussane Hallebeek
Beta-amiloide un problema de memòria, d’Aleix Forment
L’amor a través del temps, de Rosario Perea i Mireia Recasens