Des que va començar el confinament, el servei 010 ha ampliat l’atenció i està operatiu de 8 del matí a 6 de la tarda. L’Ajuntament recorda que la majoria de tràmits també es poden fer a través de seu electrònica https://seu.cambrils.cat

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils ha atès un total de 985 trucades entre el 16 i el 31 de març. Des que va començar el confinament, el servei ha ampliat l’horari d’atenció telefònica (010 / 977 794579) i està operatiu per torns de 8 del matí a 6 de la tarda.

El personal de l’OAC resol dubtes sobre el confinament i altres qüestions, orienta a la ciutadania en la utilització de l’administració electrònica i deriva els tràmits i les consultes més específiques als diferents departaments municipals.

L’Ajuntament recorda que la majoria de tràmits també es poden fer a través de la seu electrònica https://seu.cambrils.cat i demana a la ciutadania que faci servir aquesta via en la mesura del possible per no col·lapsar el telèfon.

El personal de l’OAC s’ha organitzat en tres equips per evitar contagis. Dos equips treballen presencialment als matins en dies alterns i un tercer equip teletreballa des de casa a les tardes, ja sigui atenent trucades o realitzant tràmits online.

El regidor de Govern Obert, Eduard Pellicer, ha posat en valor la disposició i l’esforç de l’equip de l’OAC per continuar prestant el servei i reforçar-lo durant la tarda. «És molt important poder mantenir l’atenció telefònica i telemàtica i seguir al servei de la ciutadania en aquests moments complexos», ha afirmat el regidor.