El Servei de Català busca nous membres del Voluntariat per la llengua

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català”, que  mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua, es podrà visitar fins al 17 de març a l’Ateneu Juvenil de Cambrils, on té la seu el Servei de Català de Cambrils..

L’exposició, produïda pel CNL de l’Alt Penedès Garraf, ens endinsa al programa Voluntariat per la llengua partir de les impressions d’algunes parelles lingüístiques i ens convida a fer un viatge visual a través de l’objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas.  Les imatges de les dinous parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l’experiència del Voluntariat per la llengua. Tot plegat ens apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents. El nexe: el català.

Les frases que acompanyen els retrats són fragments dels textos que han escrit deu voluntaris després de conversar amb les parelles fotografiades, i que mostren una visió particular de les impressions d’aquestes persones.

La mostra es pot veure des d’avui fins al 17 de març, i durant aquest període coincidirà amb la presentació de parelles lingüístiques d’aquest quadrimestre, que es farà en aquest mateix espai el dia 14 de març a les 18 h.

Les persones que estiguin interessades a participar en el programa Voluntariat per la llengua  com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se al Centre de Normalització Lingüística per telèfon (977 128 861) o per correu electrònic (vxl.reus@cpnl.cat). O poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat.