El proper 21 de gener la companyia lleidatana La Baldufa abordarà el bullying a través de la història d’un lleó que no sap rugir. La programació de “Diumenges al Teatre” es completa amb el Mag Albert, el “Contes Amagats” de Marcel Gros i “L’Endrapasomnis”.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’espectacle de titelles “Safari” obrirà la nova temporada del cicle familiar “Diumenges al teatre” de Cambrils el proper 21 de gener al Teatre del Casal Parroquial (18 hores). La companyia lleidatana La Baldufa recupera en Pinyot i el Carabassot de l’espectacle “Embolic a la Granja” i aborda la temàtica del bullying a través de la història d’un lleó que no sap rugir i a qui el cocodril i altres animals li fan la guitza. Els intrèpids investigadors hauran d’esbrinar perquè el lleó està tant trist i buscar la manera d’envalentir el rei de la sabana.

La programació continuarà el 18 de febrer amb l’espectacle per a tots els públics “Albert Illusionist” del Mag Albert. La màgia, la música, els efectes especials i l’extraordinària il·luminació escènica transportaran el públic a un món misteriós i desconegut.

L’espectacle del mes març seran els “Contes Amagats” de Marcel Gros. El dia 18 l’humor es donaran la mà en aquest viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors. Marcel Gros anirà a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres, vol trobar contes amagats i s’adona que d’històries n’hi ha per tot arreu i que cal atrapar-les. Però també descobreix que de vegades et quedes quiet i les històries t’atrapen a tu.

El cicle finalitzarà el 29 d’abril amb la companyia Teatre al Detall, que presentarà “L’Endrapasomnis”. Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució.

Totes les representacions s’oferiran al Teatre Parroquial del Casal (plaça de l’Església de Sant Pere) a les 18 hores. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

La programació, organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament amb el suport del grup de teatre La Teca, s’adreça principalment als menuts de la casa però també en gaudeixen els grans. Ja fa 17 anys que la regidoria de Cultura aposta per aquesta activitat que, un diumenge al mes, apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment a les famílies i al mateix temps els permet viure i compartir uns moments màgics.

 

PROGRAMACIÓ 

A les 18 h al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

 

21/01/2018

La Baldufa presenta

SAFARI

En Pinyot i en Carabassot s’han desplaçat a la sabana després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. Parlen amb la girafa, el mico, l’elefant i el cocodril i en plena aventura, topen amb el lleó, trist, que no sap rugir. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza?

 

18/02/2018

Mag Albert presenta

ALBERT ILLUSIONIST

El Mag Albert ens presenta el seu darrer espectacle de màgia musical amb grans Il·lusions per a tots el públics. La màgia, la música, els efectes especials i la extraordinària il·luminació escènica us transportaran a un món misteriós i desconegut, us deixarà bocabadats.

 

18/03/2018

Marcel Gros presenta

CONTES AMAGATS

On s’amaguen els contes?

L’humor i la imaginació es donen la mà en forma d’espectacle, Marcel Gros i empren un viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors, a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres. Vol trobar els CONTES AMAGATS, s’adona que d’històries n’hi ha per tot arreu, cal atrapar-l i, de vegades, et quedes quiet i les històries t’atrapen a tu!

 

29/04/2018

Cia. Teatre al Detall presenta

L’ENDRAPASOMNIS

Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució.