El concert jove de la Fira del divendres es reubica a l’espai Àgora

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran al NIU Project, un espai situat a la plaça del recinte firal del parc del Pinaret de la Fira Multisectorial.

 

El NIU Project és un projecte transversal coordinat entre els departaments de Joventut i Promoció Econòmica i pensat per donar suport a joves emprenedors de 14 a 40 anys que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

 

El NIU contempla 3 moments, el pre-NIU com a fase de captació, preparació i formació; el NIU com a espai d’exposició i mostra i el post-NIU, moment d’acompanyament de possible professionalització.

 

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

 

 

Joves participants del 2019

Merixell Varela Fotografia

FOTOGRAFIA

TIP Centre de Psicologia Educativa

PEDAGOGIA

Magic Post

MÀGIA

Escola CREA'T

FORMACIÓ  ARTÍSTICA

La Casita Sanadora

PRODUCTES HANDMADE PER HIGIENE FEMENINA

Dulu du l'eau

IL·LUSTRACIÓ

ReciclArt

RECICLATGE

Taller d'Art Marta Nolla

PINTURA

Ànima Disseny Floral

DISSENY FLORAL

T_finslalluna

COMPLEMENTS PER NADONS HANDMADE

Laia Ferraté il·lustració

IL·LUSTRACIÓ

Suu, el concert Jove de la Fira

 

Enguany s’ha fet una aposta per ubicar el concert jove a la Fira, a l’espai Àgora, molt proper al NIU, l’espai de joves emprenedors. Serà el divendres 31 de maig a partir de les 22h.

 

La Suu ja és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal Youtube i d’Instagram, on ja acumula més de 53.700 seguidors, per petició popular arriba el seu esperadíssim primer sic “Natural” (Halley Records, 2018). L’èxit assolit a través dels seus canals s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició, virtuts que l’han dut a publicar un disc sense filtres a on estils com el pop, el reggae, l’ska, calypso o la rumba es barregen amb una força i amb una personalitat inimitables. Les festes més importants del país ja compten amb ella dins les seves programacions.

 

Abans i després de la Suu hi ha altres actuacions programades com la Zebrass band a les 20h30 i el Dj Turtel a les 23h.