El servei municipal també disposa d’un espai de guarda de conciliació familiar per donar resposta a necessitats no previstes o puntuals. L’esplai de lleure Gripau Blau per a persones amb discapacitat psíquica ampliarà el seu casal d’estiu.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’espai familiar Saltirons de Cambrils oferirà un casal d’estiu per a infants de 4 mesos fins a 3 anys des de l’1 de juliol al 30 d’agost de dilluns a divendres de 9 a 13 hores al Centre Alba (plaça Carles Roig, 9). Aquesta és una de les principals novetats del programa d’activitats d’estiu Cambrivacances de l’Ajuntament de Cambrils.

El nou casal per a la petita infància s’endinsarà en el món del circ amb el lema “Que comenci l’espectacle. Els nens i nenes descobriran i exploraran l’entorn, viuran noves experiències, treballaran amb diversos materials, experimentaran amb jocs d’aigua i, en definitiva, compartiran, conviuran, jugaran i riuran amb nens i nenes de la seva edat.

Activitats programades al casal de Saltirons:

Durant el mes de juliol, l’espai Saltirons també disposarà d’un servei de guarda dirigit a les famílies amb infants d’entre 4 mesos i 3 anys que tinguin necessitats no previstes o puntuals per facilitar la conciliació del temps personal, laboral i familiar. El preu del servei serà d’un euro per hora i es podrà utilitzar sempre que hi hagi disponibilitat de places.

L’espai Saltirons de Cambrils és un servei municipal d’atenció i assessorament a les famílies amb infants menors de 3 anys no escolaritzats. El seu objectiu és donar suport socioeducatiu a infants en situació de risc i a les seves famílies amb accions educatives, formatives, lúdiques, festives i preventives. El casal d’estiu, que està obert a tothom però prioritzarà aquestes famílies,  vol donar continuïtat al servei que es presta durant la resta de l’any. El servei anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, que ja desenvolupa la resta d’activitats del servei.

Per a més informació, es pot contactar amb el Departament de Benestar Social al telèfon 977368190 o al correu electrònic sso@cambrils.cat.

Ampliació del casal del Gripau Blau

Una altra novetat del programa Cambrivacances és l’ampliació del casal d’estiu de l’esplai de lleure Gripau Blau per a persones amb discapacitat psíquica majors de 16 anys. El casal, que fins ara s’oferia només a l’agost, començarà el dia 1 de juliol. Les activitats s’oferiran de 9:30 a 13:30 hores al Centre Alba i dos dies a la setmana a les piscines dels Parcs dels Capellans de Reus (inclou servei de transport adaptat).

El regidor de Benestar Social i Esports, Josep Maria Vallès, ha destacat el treball conjunt dels dos departaments per integrar tots els nens i nenes a les activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament.

Cambrivacances

El programa Cambrivacances es completa amb les activitts habituals i ja es pot consultar aquí: https://www.cambrils.cat/esports/activitats/guia-estiu-19. El 21 de maig començaran les inscripcions per a les activitats de 4 mesos a 17 anys i el 27 de maig començaran per les activitats de vela, estades nàutiques i cursets de natació. Es podran fer al Palau Municipal d’Esports de dilluns a divendres de 8 a 14 i de 15 a 20 hores.