El passat 31 d’agost els infants participants i les seves famílies van gaudir d’un esmorzar i d’una divertida jornada de jocs d’aigua

  • Categoritzat com: Comunicació

L’espai familiar Saltirons de Cambrils va posar punt final el seu Casalet d’Estiu el passat 31 d’agost amb una gran festa a la platja de la Llosa. Les famílies van poder gaudir amb els seus infants d’una jornada de jocs d’aigua i un esmorzar per acomiadar-se de dos mesos d’activitats lúdiques.

L’equip educatiu del projecte ha destacat la implicació de les famílies enguany i la agraït la seva motivació per fer del casal un espai divertit, de confiança i molt emotiu.

Durant aquets dos mesos els infants han participat cada dia de diverses activitats i s’han acomiadat de l’espai molt contents, amb vivències d’un estiu diferent a la motxilla, un diploma personalitzat i una samarreta feta per ells mateixos per recordar l’experiència.

El casal s’ha desenvolupat en diferents espais verds del municipi, especialment al pati del Centre Cívic Alba, on els jocs d’aigua i la piscina han estat tot un èxit. Enguany els nens i nenes han tingut l’oportunitat de compartir espai amb els petits i grans de l’esplai El Gripau Blau, que els van donar la sorpresa de convidar-los a l’espectacle de final de curs i van poder veure l’obra dels tres porquets en directe. A més, el casal també pogut comptar amb la col·laboració de la Biblioteca de Cambrils amb els seus contes.

L’espai familiar Saltirons és un servei municipal de la Regidoria de Benestar, Drets Socials i Salut, que s’adreça a les famílies amb infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i ofereix orientació, suport i acompanyament en la criança i l’educació.