Les sessions es portaran a terme tots els dijous e 17:30 a 19 hores al Casal de la Gent Gran a partir del dia 28

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

Les sessions de l’espai de veïnes “Trobada, cura i creativitat” del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils es reprendran el proper 28 de setembre. Com el curs passat, l’activitat es portarà a terme tots els dijous a la tarda de 17:30 a 19 hores al Casal Municipal de la Gent Gran.  

Enguany durant les trobades també s’oferirà el servei gratuït de canguratge per a infants que es va iniciar el passat març amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i la participació a l’espai de veïnes.  

L’activitat “Trobada, cura i creativitat”, oberta a totes les dones de la ciutat, és un espai gratuït de cura i benestar emocional comunitari, d’apoderament, autoconeixement i coneixement veïnal, a través de l’escolta activa, dinàmiques relacionals i d’artteràpia. Les sessions estan organitzades pel PICI i les referents de Benestar Emocional Comunitari de l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils.  

El PICI és un programa d’intervenció sociocomunitària i dinamitzadora que té la voluntat d’afavorir la convivència, la inclusió social i el coneixement entre cultures, promoure la participació ciutadana, la mediació intercultural, fomentant la cohesió social i la interculturalitat. Es desenvolupa als barris de Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja. El projecte està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Espai de Veïnes: Trobada, cura i creativitat  

Casal de la Gent Gran (passeig La Salle, 13)

Tots els dijous de 17:30 a 19 hores. Gratuït 

ESPAI DE VEÏNES: TROBADA, CURA I CREATIVITAT

Vine a mimar-te a un espai de suport, vincle, apoderament i benestar emocional comunitari. Amb servei de canguratge per a infants.  

Organitza: Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils i PICI (Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural) Benestar Social de Cambrils. 

Més informació:

www.facebook.com/pici.projectedintervenciocomunitariaintercultural
www.instagram.com/pici_cambrils
Correu: pici@cambrils.cat
Mòbil i whatsapp 669 16 25 06 / 662 94 42 08