Com a altres activitats destacades d’aquest mes, també cal mencionar la sessió de ‘Entre lletres i imatges’ que tindrà lloc el proper dimecres 16 de març, a les 18 hores, a la Biblioteca

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

Dins el programa d’activitats de la Biblioteca Municipal de Cambrils previstes per aquest mes de març, destaca la celebració de la tertúlia literària amb l’escriptora Cari Ariño. La sessió servirà per comentar la seva novel·la ‘El batec del temps’, en el marc del club de lectura adult. L’activitat, oberta a tothom i que tindrà lloc el proper divendres 18 de març a les 19 hores a la mateixa Biblioteca, està inclosa dins les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut.

Com a altres activitats destacades d’aquest mes, també cal mencionar la sessió de ‘Entre lletres i imatges’ que tindrà lloc el proper dimecres 16 de març, a les 18 hores, a la Biblioteca. En aquesta s’explicaran els àlbums il·lustrats als més petits des d’una perspectiva visual. Concretament, es tractaran contes que parlen de la diferència i contes de noies valentes. Així doncs, els petits assistents descobriran de la mà de Rosa M. Fusté ‘Rínxols d’ós’, ‘Quatre cantonades de no res’ i ‘La Tanga i el gran lleopard’. Aquesta activitat, com l’anterior, també està inclosa dins de les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut. Hi poden assistir els infants a partir de 4 anys acompanyats per un adult.

Activitats per a inscrits

Llegim plegats

Activitat de lectura compartida que acompanya els infants en l’inici de l’aprenentatge de la lecto-escriptura i la posterior consolidació.

Dimarts 1, 8, 15 i 29 de març a les 17.30 h, a la Biblioteca Municipal, taller en el qual els infants de P5 llegeixen plegats amb l’ajuda de Rosana Andreu i treballen la comprensió lectora. Sessió de 30 minuts. Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament.

Club de lectura fàcil (grup 1)

Trobada setmanal del club de lectura fàcil per a parlar sobre la lectura escollida.

Dilluns 7, 14 i 21 de març a les 17 h, a la Biblioteca Municipal, sessió dedicada a llegir i a comentar ‘Dones’, d’Isabel-Clara Simó amb la coordinació de Pilar Febas.

La sessió està inclosa a les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut.

Per a inscrits al club.

Club de lectura infantil

Trobada mensual del club de lectura infantil per comentar la lectura escollida.

Divendres 18 de març a les 18 h, a la Biblioteca Municipal, trobada per comentar el llibre ‘El terrible Guillem’, de Richmal Crompton amb la coordinació de Rosana Andreu.

Activitat per a inscrits al club.

Club de lectura juvenil

Trobada mensual del club de lectura juvenil per comentar la lectura escollida.

Dimarts 29 de març a les 18 h, a la Biblioteca Municipal, trobada per comentar la novel·la juvenil ‘El cavaller fantasma’, de Cornelia Funke amb la coordinació d’Eva Ferré.

Activitat per a inscrits.