A la tertúlia de demà a la tarda, comentaran els llibres de l’escriptor que han llegit els dos clubs de lectura durant el mes de maig. A més, també es lliuraran els premis als guanyadors del Joc de lectura

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

Demà divendres 29 de maig, a les 17:30 hores, la Biblioteca municipal acollirà la trobada en obert amb l’escriptor Jordi Folck en motiu de la cloenda dels clubs de lectura infantil i juvenil, que compten amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Durant el mes de maig s’han llegit els llibres ‘Vacances alla romana de la senyoreta Strauss i els seus amics’, ‘Llibre d'encanteris de la Vella Taràndula’ i ‘La guerra dels xiclets’, al club infantil, i ‘666 calaixos’, ‘El manuscrit de les bèsties’ i ‘La dona vestida de negre’, al club juvenil. Aquests llibres es podran comentar durant la sessió.

Folck és autor de nombrosos títols infantils i juvenils com ‘Cròniques de la mitja lluna’, ‘La guerra dels xiclets’ – premi Protagonista Jove 2001–, ‘666 calaixos’,  ‘El manuscrit de les bèsties’ – premi Barcanova de literatura juvenil 2004, ‘Trucades des del cel’ i ‘Llibre d’encanteris de la vella Taràndula’ – premi Josep M. Folch i Torres 2011–, entre d’altres.

Entrega dels premis del Joc de lectura

També es lliuraran els premis de les dues categories del Joc de lectura: als infants que hagin llegit més llibres i a l’escola que hagi aportat més alumnes al Joc. L’objectiu de l’activitat, que s’ha dut a terme a la biblioteca durant l’actual curs escolar, és fomentar l’hàbit lector entre els alumnes de 3r de primària.

La dinàmica del joc consistia en llegir un llibre que formés part de la proposta de la biblioteca per després emplenar la butlleta de participació on calia contestar algunes preguntes relacionades amb la lectura.