Les sol·licituds pel curs 2024-2025 es poden fer telemàticament fins el 17 de maig. Del 13 al 17 de maig es faran preinscripcions presencials amb cita prèvia, només en els casos que no sigui possible la via telemàtica.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Escola de Música Educació

L’Escola Municipal de Música de Cambrils obre el termini de preinscripcions pel curs 2024-2025 del 6 al 17 de maig. Les sol·licituds s’han de presentar prioritàriament de forma telemàtica a través de l’enllaç https://www.cambrils.cat/ca/serveis/escola-de-musica/preinscripcio. En el cas que no sigui possible, del 13 al 17 de maig també es podran fer preinscripcions presencials de 10 a 13h i de 16 a 19h. 

Per consultar les bases reguladores del procés de preinscripció i matrícula i ampliar la informació sobre els ensenyaments es pot entrar al web de l’Escola  de Música https://www.cambrils.cat/ca/serveis/escola-de-musica o posar-se en contacte amb el centre a través del telèfon 977 36 81 02 o del correu electrònic escolamusica@cambrils.cat.

El projecte pedagògic del centre potencia l'ensenyament de l'instrument en grups d'entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. L’aprenentatge d´ instruments que ofereix l’escola, en funció de la demanda i la disponibilitat,  són:  la viola, la flauta travessera, el cant, el contrabaix, el clarinet, la viola de gamba, el violí, la guitarra, el trombó, el violoncel, el piano, el saxo i la trompeta.   

L'escola ofereix els programes Petits Músics per infants de 3 anys, Música i Moviment per nenes i nens de 4 a 7 anys, Música i Creativitat per nois i noies de 8 a 11 anys i Avançat per joves de 12 a 15 anys.  També  disposa de cursos d'aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a  l’obtenció un títol oficial, però que sí que prepara a l'alumnat per seguir els estudis reglats al Conservatori.

L'oferta formativa es completa amb un programa de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l'abandonament de l'ensenyament musical i un programa de Música a la Carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades i que no té límit d’edat.