Les sol·licituds pel curs 2022-2023 es poden presentar telemàticament fins el 27 de maig. Del 23 al 27 de maig es faran preinscripcions presencials amb cita prèvia només en els casos que no sigui possible la via telemàtica

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) obre el termini de preinscripcions i reserva de places pel curs 2022-2023 del 16 al 27 de maig. Les sol·licituds s’han de presentar prioritàriament de forma telemàtica a través d’aquest enllaç. En el cas que no sigui possible la via telemàtica, del 23 al 27 de maig també es podran fer preinscripcions presencials de 10.00 a 12.30 h demanant cita prèvia a través d’aquest formulari.

Les taxes de matrícula seran les mateixes que el curs anterior i es pot optar a bonificacions en la matrícula d’entre un 15 i un 75% (ordenança fiscal número 17). Per consultar les bases reguladores del procés de preinscripció i matrícula i ampliar la informació sobre els ensenyaments es pot entrar al web de l’Escola  de Música https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula o posar-se en contacte amb el centre.

El projecte pedagògic del centre potencia l'ensenyament de l'instrument en grups d'entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. Els instruments són la violí, viola, violoncel, contrabaix, trompeta, trombó, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra i cant

L'escola ofereix els programes Petits Músics per infants de 3 anys, Música i Moviment per nenes i nens de 4 a 7 anys, Música i Creativitat per nois i noies de 8 a 11 anys i Avançat per joves de 12 a 15 anys.

L'escola disposa de cursos d'aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a un títol oficial però que sí que prepara a l'alumnat per seguir els estudis reglats.

L'oferta formativa es completa amb un programa de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l'abandonament de l'ensenyament musical i un programa de Música a la Carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades.

Enllaç preinscripció curs 2022-23

https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula/preincripcio

Formulari en cas de necessitar cita presencial

https://docs.google.com/forms/d/1XAoSD79fYOIQn8DcgYiBFjihg1_ZPyLSjXfaEXRMc7Q/edit