L’actuació de Nadal es portarà a terme el 18 de desembre a la parròquia de Sant Pere. La recaptació es destinarà íntegrament a la campanya dedicada enguany a les malalties minoritàries.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Tots els conjunts de l’Escola Municipal de Música de Cambrils oferiran un concert solidari de Nadal per col·laborar amb la Marató de Tv3 el proper dimecres, 18 de desembre, a les 18 hores, a la parròquia de Sant Pere de Cambrils.

L’actuació anirà a càrrec dels cors (Cor Petits Cantors, Kodaly, Vivace, Vivace Cambra i Adagio), les orquestres (OCA, ORCA i Kadenza), els grups de guitarres (infantil i juvenil), els grups de vent (Bufa Band, Stacccato i Crescendo) i la Combo Big Band, sota la batuta dels professors i professores Maria del Mar González, Reyes Gil, Albert Carbonell, Miguel Javaloy,  Toti Bolart, Anna Amigó, Carles Herruz i Dídac Arcas.

Com cada any, tota la recaptació es destinarà íntegrament a la Marató de Tv3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. L’aportació de les persones assistents serà voluntària.