L’actuació, que es portarà a terme el 10 de juliol als Jardins del Parc Samà, comptarà amb l’acompanyament musical d’una banda de pop-rock. L’organització vol arribar a 100 cantaires i per això ha fet una crida a totes les persones que es vulguin unir a aquest projecte participatiu. Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Fero per la investigació del càncer i la Fundació Miquel Valls per l’ELA.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Educació Cultura

La Coral Verge del Camí i l’Escola Municipal de Música de Cambrils han engegat un nou projecte musical amb la denominació de Cambrils Batega, que els portarà a organitzar el proper dia 10 de juliol el concert solidari, “Rock&Cor”, al Jardins del Parc Samà.

La particularitat d’aquesta producció musical és el seu caràcter de concert participatiu. És a dir, a més de la Coral Verge del Camí i els cors Kodaly , Vivace i Adagio de l’EMMC, hi poden participar cantaires a títol individual. A més, el projecte comptarà amb l’acompanyament instrumental d’una banda de pop-rock.

L’organització ha explicat que aquest nou projecte pretén, des de la música i amb un programa musical atractiu per a totes les edats, oferir un repertori conjunt amb una finalitat solidària.

La recaptació es destinarà a dues fundacions. Per una banda, la Fundació Fero, dedicada a impulsar la investigació contra el càncer, fundada pel Doctor Baselga. I per l’altra, la Fundació Miquel Valls, que té com a objectiu investigar i millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

En aquests moments l’organització està fent una crida a tots aquelles persones que vulguin participar en el projecte, perquè l’objectiu és aconseguir més de 100 cantaires en aquest concert solidari. Els i les cantaires interessats poden escriure un correu electrònic a cambrilsbatega@gmail.com. Moltes persones ja han respost a la primera crida feta des de les xarxes socials, ja que els assajos han començat aquest mes de març. Més endavant, es posaran les entrades a la venda i s’iniciarà una campanya pera atraure al públic a assistir al concert en el marc incomparable del Parc Samà.

La iniciativa Cambrils Batega està organitzada per la Coral Verge del Camí i l’Escola Municipal de Música de Cambrils amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració dels Jardins del Parc Samà, Fundació Fero i Fundació Miquel Valls.