L’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre oferirà un berenar per a tots els assistents

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Escola de Música

El proper 18 de novembre l’Escola Municipal de Música de Cambrils serà l’escenari del tradicional concert de Santa Cecília, patrona dels músics. El concert anirà a càrrec del Cor Petits Cantors, dirigits per M. del Mar González; l’Orquestra Oca, dirigida per Francesc Sánchez; i el grup de vent Bufa-Band, dirigits per Anna M. Amigó. Les actuacions s’iniciaran a les 17:45 hores a la Sala Albéniz de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.

Després de l’actuació, l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre oferirà un berenar en què hi participaran tots els assistents.

Com a cloenda de l’acte i d’aquest concert de Santa Cecília, a les 19 hores, la Sala Beethoven acollirà l’actuació del Quartet de Trombons, dirigits per Ivan Babiloni; els Grups de Cambra, encapçalats pel professor Eladi Dalmau; i el Quartet de Saxos, dirigits per Dídac Arcas.

A més d’aquest concert, cal destacar que el Quartet de Saxos de l’Escola Municipal de Música de Cambrils també participarà el divendres 27 de novembre, a les 20:30 hores, al concert de Santa Cecília, en aquest cas organitzat per l’Associació Cultural Vilafortuny. Els diners recaptats en aquest concert, que se celebrarà al Castell de Vilafortuny, aniran destinats a la Marató de TV3.