El concert, en què hi participaran més de 200 alumnes del centre repartits en 10 agrupacions corals i instrumentals, tindrà lloc demà dimarts dia 22 a les 18 hores a la Parròquia de Sant Pere

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Com cada any, l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) col·labora amb la Marató de TV3 que en aquesta edició estava dedicada a la diabetis i l’obesitat. Un cop més doncs, els seus alumnes i professors celebraran un concert en favor d’aquesta bona causa. Serà demà dimarts 22 de desembre, a les 18 hores a la Parròquia de Sant Pere, i comptarà amb la participació del conjunt Infantil de guitarres (directora Ma. José Bolart), conjunt Juvenil de guitarres (director Miguel Javaloy), cors Kodaly, Vivace i Adagio (directora Reyes Gil), grup de violoncels (director Enric Prats), Orquestra ORCA (director Albert Carbonell), Orquestra Kadenza (director Marcel Pascual), grup de vent Staccato (director Carles Herruz) i grup de vent Crescendo (director Dídac Arcas).

En aquest concert doncs hi participaran més de 200 alumnes del centre repartits en 10 agrupacions corals i instrumentals.

El total de la quantitat obtinguda per les aportacions voluntàries de tots els assistents a aquest Concert Solidari aniran destinades a la Marató.