L’alumnat i el professorat oferiran un concert demà dijous 22 de novembre. L’associació de mares i pares ha preparat un berenar pels assistents i diverses activitats.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Escola de Música Cultura

L’alumnat i el professorat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferiran un concert per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics, demà dijous, 22 de novembre, a les 17:30 hores.

La festa començarà amb la benvinguda a les persones assistents per part dels grups de vent Bufa Band i Staccato. Tot seguit s’iniciarà una cercavila pel pati del recinte escolar que guiarà al públic cap als punts on hi haurà actuacions musicals dels diferents grups i conjunts de l’escola.

En acabar el recorregut, hi haurà un joc d’endevinalles musicals, adreçat a petits i grans. A continuació, es podrà visitar l’exposició dels dibuixos relacionats amb la música que han fet els nens i nenes de 3 a 6 anys per al concurs de Santa Cecilia i es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores.

També s’exposaran les propostes de disseny d’una glorieta pel jardí que han fet arribar les famílies a l’escola, responent a una crida que es va fer des del centre. L’objectiu és convertir la bassa que ha quedat fora de servei en un escenari per a concerts i actes. El projecte s’emmarca en la millora del jardí, on fa uns dies ja s’hi va instal·lar una font, com un dels espais principals de l’escola.

A més, l’EMMC ha convidat als més grans a penjar fotografies de la festa de Santa Cecilia de l’escola a Instagram amb l’etiqueta #ceciliaEMMC2018. Les tres fotos triades es mencionaran al Facebook de l’escola.

La celebració acabarà amb un berenar ofert per l’associació de mares i pares.