Els diferents conjunts instrumentals i de cambra de l’escola oferiran actuacions musicals de 17:30 a 20 hores al pati de l’escola. Durant tota la tarda també es farà una jornada de portes obertes pel nou alumnat i es podrà visitar una exposició dedicada a les dones compositores.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) celebrarà la Festa de la Primavera aquest dijous 30 de març amb les actuacions musicals que oferiran els conjunts instrumentals i de cambra de l’escola de 17:30 a 20 hores al pati de l’escola.

Aprofitant la celebració, durant tota la tarda també es farà una jornada de portes obertes per les noves famílies. A més, es podrà visitar l’exposició realitzada per part de l’alumnat sobre les dones compositores, que han estat el centre d’interès d’aquest curs escolar.

Les formacions de l’escola que actuaran a la festa són l’alumnat de Llenguatge musical MIC1 i MIC2, les orquestres OCA i ORCA, els grups de vent Bufa Band, Straccato i Crescendo, els conjunts infantil i juvenil de guitarres, l'alumnat de piano i la Big Band.

D’altra banda, aquests dies l’EMMC tindrà com a convidada una escola de música de Guipúzcoa, que durant la seva estada també oferiran actuacions. Els grups de la Jose de Azpiazu Musika Eskola (Txistularis, acordions, Trikitixa i pandero i Triki/Combo) tocaran a la plaça del Pòsit el divendres 31 de març a les 18 hores  i passejaran en cercavila pels carrers del port diumenge 2 d'abril a les 12 hores.