Les sessions es portaran a terme en dos grups d’edat els dilluns i dijous entre el 15 de gener i el 21 de març de 2024. En aquesta activitat dirigida per la professora Toti Bolart petits i grans descobriran jocs de falda, cançons, balls i sons.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Escola de Música Educació

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ofereix aquest hivern una nova tanda de tallers de música en família, adreçats a nens i nenes d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta.  

Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l’Escola de Música (Passeig Albert, s/n) els dilluns en horari de tarda: de 16.15 a 17.15h per nens i nenes d’1 a 3 anys (pensats per infants que caminen amb seguretat) i dijous de 16.15 a 17.15h per nadons de 3 a 12 mesos. El preu del taller és de 60 euros.

Els dos tallers, de sis sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 nens/es acompanyats/des d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen/a. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció.

Les inscripcions ja es poden tramitar online des de l’enllaç:  https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10h a 13h i de 16h a 19h).

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional.

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el vincle afectiu.

HORARIS DELS TALLERS

·         Els dilluns de 16:15 a 17:15h. Dies: 15, 22 i 29 de gener / 5, 12 i 19 de febrer de 2024 (6 sessions) per a infants que caminen amb seguretat

·         Els dijous de 16:15 a 17:15 h. Dies 15, 22 i 29 de febrer / 7, 14 i 21 de març de 2024 (6 sessions) per a infants que NO caminen

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir nous espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general.