L’activitat, a càrrec de la professora Toti Bolart, s’adreça a infants d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d’una persona adulta. Es portaran a terme 6 sessions setmanals per grup, que començaran el 2 d’octubre pels que ja caminen i el 13 de novembre pels que no caminen.

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat per aquesta tardor una nova tanda de Tallers de Música en Família per a infants d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d’una persona adulta, preferiblement la mare o el pare.

Els tallers, impartits per la professora Toti Bolart, s’oferiran els dilluns a la tarda de 16:15 a 17:15 hores a l’Escola de Música (passeig Albert, s/n) i constaran de 6 sessions setmanals per cada grup. El 2 d’octubre començarà el taller adreçat al grup de famílies amb infants que ja caminen amb seguretat i el 13 de novembre s’iniciaran les sessions orientades a infants que no caminen.  

Les inscripcions pels tallers de primavera ja estan obertes al següent enllaç: https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores).

HORARIS DELS TALLERS DE TARDOR 2023

Dilluns 2, 9, 16, 23 i 30 d’octubre i 6 de novembre. Infants fins a 36 mesos que caminen amb seguretat.

Dilluns 13, 20 i 27 de novembre i 4, 11 i 18 de desembre. Infants que no caminen.

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el seu vincle afectiu.

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional.

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L’escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.