En aquest moment ja hi ha 230 alumnes preinscrits. El centre ha ampliat l’oferta amb nous tallers trimestrals per adults.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) obre avui dimecres, 3 de setembre, el període de matriculacions, que s’allargarà fins el 10 de setembre. La documentació i el formulari per formalitzar la matrícula es pot tramitar de dilluns a divendres de 9 a 12 hores a la mateixa escola, situada al passeig Albert. Per més informació podeu trucar al telèfon 977 368102, enviar un correu a escolamusica@cambrils.org o visitar el web http://www.cambrils.cat/escola-de-musica.

En aquest moment ja hi ha 230 alumnes preinscrits. La previsió és sumar-ne entre 30 i 40 més durant el període de matriculacions i arribar a una xifra similar a la del curs passat, que va ser de 266 alumnes.

L’Escola de Música ofereix plans d’ensenyament per nens a partir de 4 anys i adults. Les especialitats que s’imparteixen són cant, clarinet, contrabaix, flauta travessera,  guitarra, piano,  saxo, trompeta, trombó, viola, viola de gamba, violí i violoncel.  A banda, com a novetat d'enguany, l'escola ha ampliat l'oferta amb tallers trimestrals per adults de violí tradicional, combos de música folk, edició de partitures i història de la música, consciència corporal i respiració, i tastets musicals/audicions comentades.

A més de l'activitat docent el centre aprova anualment una sèrie d'activitats complementàries que enriqueixen l'entorn de l'estudiant i que vinculen el centre amb la ciutat.

Al llarg del curs es programen audicions que permeten als alumnes actuar en públic regularment, per tal que la pràctica musical pública sigui una conseqüència natural de l'aprenentatge instrumental.

El centre participa sovint en intercanvis amb altres centres, tant a nivell d'estudiants i professors individualment com, sobretot, a través de les diferents formacions. Es fan intercanvis amb altres centres de Catalunya, de l'Estat o d'altres països. També s'impulsen les trobades a diferents nivells amb altres conservatoris i escoles de música.

Rebaixa de les quotes

Aquest curs s’aplicaran les noves taxes aprovades pel Ple de l’Ajuntament de Cambrils el passat maig, que suposen una disminució d’entre un 10 i un 34% respecte els preus del curs passat.