El l Grup de Violoncels i alumnes de cant de l'EMMC interpretaran “El cant dels ocells”. El dia 25 s’obrirà el curs acadèmic amb un recital de cant i piano comentat.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Escola de Música Cultura Educació

L’Escola de Música de Cambrils inaugurarà l’aula Pau Casals el proper dimarts 22 d’octubre amb motiu del 40è aniversari de la mort del reconegut violoncel·lista, pedagog, director i compositor musical català. Pau Casals va néixer al Vendrell el 29 de desembre de 1876 i va morir a San Juan (Puerto Rico) el 22 d'octubre de 1973.

L’acte d'homenatge consistirà en un concert de 15 minuts del l Grup de Violoncels i alumnes de cant de l'EMMC, que interpretaran “El cant dels ocells”, la cançó popular catalana que va donar a conèixer Pau Casals arreu del món i va esdevenir un símbol de pau i llibertat.

D’altra banda, el concert d’inauguració del curs acadèmic 2013-14 tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 19:30 hores a la Sala Beethoven i anirà a càrrec de  Ma. Teresa Garrigosa i la pianista Sílvia Vidal. Les dues professores de l’Escola oferiran “Les compositores Noucentistes”, un recital de cant i piano comentat d’una durada de 45 minuts aproximadament.