Les inscripcions es faran del 26 al 30 d’octubre a l’edifici de l’Ateneu Juvenil i Centre de Formació l’Estudi. La formació de 105 hores lectives s’impartirà els dimarts i dijous de 18 a 20h des del 17 de novembre fins al 17 de juny. El certificat acredita un nivell bàsic de les tecnologies de la informació i la comunicació equivalent a l’ACTIC Bàsic.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils oferirà el curs d’informàtica COMPETIC 1, que equival al certificat bàsic de l’ACTIC en competències digitals. El període d’inscripcions serà del 26 al 30 d’octubre i es podran fer presencialment a la secretaria de l’edifici de l’Ateneu Juvenil i Centre de Formació l’Estudi (avinguda Horta de Santa Maria, 14, 3r pis) en horari de matí de dilluns a divendres (de 9:30 a 13:30 hores) i també de tarda els dilluns, dimarts i dimecres (de 16:30 a 18:30 hores).

La formació, de 105 hores lectives, s’impartirà a l’Escola d’Adults tots els dimarts i dijous de 18 a 20 hores des del proper 17 de novembre fins al 17 de juny de 2021. Les persones que vulguin ampliar la informació poden contactar amb l’escola dirigint-se presencialment a secretaria, trucar al telèfon 977 36 13 50 o al 674 263 861, enviar un correu electrònic a secretaria.rosadelsvents@cambrils.org o consultar el web www.cambrils.cat/escoladults.

Durant el curs COMPETIC 1 es treballaran tres competències: la cultura, participació i civisme digital; el tractament de la informació numèrica, i el tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. Les persones que segueixin el curs i superin l’avaluació corresponent obtindran un certificat que oficialment es considerarà equivalent l’ACTIC bàsic, que acredita un domini elemental en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).