El centre orientarà i assessorarà a les persones interessades per telèfon i correu electrònic. S’ofereixen cursos de formació instrumental, graduat en educació secundària i preparació per les proves d’accés a cicles o universitat.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils obrirà el període de preinscripció del 15 al 30 de juny per als cursos de Cicle de Formació Instrumental (equivalent a l’educació Primària per a persones adultes), Graduat en Educació Secundària per a persones adultes, Preparació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i Preparació per a les proves d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

Durant les dates de preinscripció, el centre oferirà orientació i assessorament per a les persones interessades a través dels telèfons de contacte i del correu electrònic.

La preinscripció es pot fer de manera telemàtica o presencial. Per realitzar la preinscripció telemàticament només cal enviar la sol·licitud per correu electrònic a secretaria.rosadelsvents@cambrils.org. Aquests documents i tota la informació relacionada es poden trobar a la pàgina web del l’escola https://www.cambrils.cat/escoladults/preinscripcio-i-matricula/curs-2020-2021.

Per realitzar la preinscripció de manera presencial, cal demanar cita prèvia als telèfons: 674.263.861 / 977.36.13.50. L’horari per fer les preinscripcions (amb cita prèvia) és de dilluns a divendres, de 9:30 a 14 hores. Per fer la preinscripció presencial cal portar l’original del DNI/NIE o passaport i en el cas del Graduat en Educació Secundària també cal portar l’Historial Acadèmic o Llibre d’Escolaritat. Les persones menors de 18 anys han de venir acompanyats per pare, mare, tutor o tutora.