Els interessats poden presentar el full de matriculació a Secretaria entre el 2 i el 9 de setembre

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’escola d’adults Rosa dels Vents de Cambrils prepara aquests dies l’activitat docent del curs 2021-2022 i obre període de preinscripcions entre el 2 i el 9 de setembre. El centre, que aquest curs compleix 40 anys d’activitat, imparteix set formacions diferents amb titulacions reconegudes per la Generalitat.

 

L’horari de Secretaria per fer la inscripció és de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores. Els interessats poden contactar al telèfon 977361350 i al WhatsApp 674263843.

 

El catàleg de formacions de l’escola d’adults està estructurat en tres blocs. Ensenyaments bàsics de llengua castellana i cicle de formació instrumental, d’una banda; educació per adquirir competències transprofessionals: llengua anglesa i preparació de prova de nivell mitjà d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC), de l’altra. Finalment, educació general i accés sistema educatiu: Graduat en educació secundària i preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i més grans de 25 anys.

 

Els ensenyaments s’imparteixen en una àmplia franja horària, entre les 9.00 i les 21.00, si bé l’horari que concentra més formació és a la tarda, un cop bona part de l’alumnat ha acabat la jornada professional.