Anteriorment, el curs formava part del catàleg de la UNED, recuperant-lo ara l’Escola d’Adults qui oferirà formació per accedir a les proves lliures d’accés a qualsevol universitat. Promovent aquest curs, Cambrils esdevé així municipi pioner i de referència a la seva àrea d’influència

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El CMFA Rosa dels Vents de Cambrils amplia la seva oferta formativa i el proper curs 2015-2016 oferirà, com a novetat, el curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. L’objectiu del curs és la superació d’aquesta prova que té lloc a meitats del mes d’abril oferint matèries que permetin presentar-se a les 5 vies d’accés universitari per a qualsevol carrera.

Aquest curs estava ofertat amb anterioritat per la Uned, recuperant-lo actualment l’Escola d’Adults i centrant-lo en preparar a tots els alumnes per a les proves lliures d’accés a qualsevol universitat. És important destacar que, ofertant aquest curs, Cambrils esdevé municipi pioner a la seva àrea d’influència.

També es poden inscriure en aquest mateix curs les persones interessades en formar-se per superar la prova d’accés universitari per a majors de 45 anys, doncs la matèria a tractar és la mateixa que en el cas de la prova per a majors de 25 anys.

Estructura de la prova

Aquesta prova s’estructura en dues fases: la fase general i la fase específica. La fase general consta de 4 exàmens mentre que la fase específica de 2. L’Escola d’Adults oferirà la formació presencial de les 4 matèries de la fase general i de 4 matèries de la fase específica, en horari de tarda-vespre, de dilluns a dijous. La matrícula tindrà lloc per matèries de manera que cada persona, segons les seves necessitats, podrà preparar-les totes o només aquelles del seu interès.

Preinscripció i requisits

La preinscripció tindrà lloc del 22 al 30 de juny de 2015, i la matrícula del 2 al 7 de setembre de 2015. El curs s’iniciarà a finals del mes de setembre i s’allargarà fins a la data de la prova.

Els requisits per inscriure’s són:

- Tenir 25 anys en l’any natural en què es realitza la prova

- No tenir superades les PAU (o equivalent)

- No estar en possessió d’un títol de tècnic superior de formació professional, d’arts plàstiques o disseny, o d’esports (o equivalent)

- No tenir cap titulació universitària

Tant la preinscripció com la matrícula es formalitzaran a les oficines del CMFA Rosa dels Vents, a la 3a planta del Centre de Formació l’Estudi-Ateneu Juvenil, a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14 de Cambrils.

Les persones interessades en rebre més informació sobre aquest curs poden trucar al 977 36 13 50, consultar-ho a l’espai web del centre a través d’aquest enllaç o adreçar-se a les oficines del centre.