Ahir diumenge es van homenatjar les empreses i entitats que fan anys acabats en 0 i les empreses amb 50 anys o més d’implantació a Cambrils. També es van proclamar les pubilles i hereus 2014-2015.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

L’escenògraf i dissenyador Ignasi Cristià va ser l’encarregat ahir diumenge de pronunciar el pregó de la 57a edició de la Fira Multisectorial. És reconegut pels seus treballs d’escenografia teatral, disseny de projectes museogràfics i de direcció artística d’audiovisuals i el 2007 va dirigir el projecte d'adequació de la Cripta de l'Ermita com a auditori.

Després del pregó es van proclamar les pubilles i hereus 2014-2015. En primer lloc Maria Pentinat Macias del Ball de Bastons, fins ara Damisel·la, es va posar la banda de pubilla. I a continuació Judith Barriga i Frederic Martín, pubilla i hereu infantils 2013-2014, van passar el relleu a  Laia Villanueva Bretó i Nahuel Rodríguez Martínez.

Com sempre, l’acte va acabar amb un reconeixement a les entitats que fan anys acabats en 0 i les empreses amb 50 anys o més d’implantació a Cambrils. Els homenatjats van ser l’empresa Bodega Morell (50 anys), la Congregació de la Puríssima Sang (260 anys), la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors (200 anys), el Club Nàutic (50 anys), el Club Basquet Cambrils (30 anys), l’Associació El Portal del barri antic (20 anys), l’associació Tarbia (10 anys), Vent d’Estrop vogadors de Cambrils (10 anys) i l’associació Cultural de Vilafortuny (10 anys).

L’acte d’inauguració oficial de la Fira Multisectorial se celebrarà el dia 30 de maig a les 12 hores i serà presidit pel subdelegat del govern espanyol, Jordi Sierra.

Del 30 de maig a l’1 de juny un total de 139 expositors es distribuiran en 180 estands entre el passeig Albert, l’avinguda del Mil·lenari, la riera d’Alforja i el nucli antic per mostrar els productes i serveis del territori.

Podeu consultar el programa d’activitats clicant aquí.