Els i les esportistes han dinat en un restaurant cambrilenc, han conegut el Club Nàutic, han passejat pel port i han fet un entrenament en bicicleta

  • Categoritzat com: Turisme

L'equip professional de vela francès Orient Express Racing Team, que participa a la Copa Amèrica, va visitar Cambrils el passat dijous de la mà de l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Costa Daurada. Els i les esportistes van passar un dia i una nit al municipi i van poder conèixer la destinació i practicar esport. 

El programa de la jornada va començar amb un dinar al restaurant Miramar, i va continuar amb una visita a les instal·lacions del Club Nàutic i un passeig per la zona del port amb la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza; el president i el director del Club Nàutic, Ramón Vallverdú i Claus Gunslev; Albert Gómez del Nàutic Parc; Doreen Straatman de SolActive Tours i Olalla Carrión del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

A la tarda, l’equip, format per 8 esportistes i un entrenador, va fer una ruta circular en bicicleta amb inici i arribada a Cambrils. L’endemà la ruta va continuar per Salou i Barcelona.