L’acte s’ha potenciat enguany amb noves sorpreses pensades pels més petits. Una de les novetats és el conte de Nadal narrat per Montse Parra i l’enlairament dels globus dels desitjos.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El programa d’actes de la Festa Major de la Immaculada arrencarà demà divendres, 25 de novembre, amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal. Enguany aquest acte s’ha potenciat amb noves sorpreses pensades especialment pels més petits. Una de les novetats més destacades és la participació de la conta-contes Montse Parra, que conduirà l’acte i explicarà un conte relacionat amb la màgia de les festes.

L’acte començarà a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament.  Després de la benvinguda de l’alcaldessa, Camí Mendoza, a les escales de l’edifici consistorial, es farà l’enlairament dels globus dels desitjos i s’encendrà l’enllumenat de Nadal.

A continuació, més de 80 nens i nenes dels tres cors de l’Escola Municipal de Música (Petits Cantors, Kodaly i Vivace) i el Cor Infantil Verge del Camí, dirigits per Maria del Mar González i Esperança Miguel Perramon, cantaran “A Betlem me'n vull anar”, “El dimoni escuat”, “Joia en el món” i “El desembre Congelat”. Per acabar, Montse Parra explicarà el conte de Nadal.

Com és habitual en els darrers anys, la mateixa brigada municipal ha estat l’encarregada d’instal·lar els llums de Nadal. Els treballs per tenir-ho tot a punt per l’encesa van començar la primera setmana d’octubre i s’han allargat fins avui.

Cada any s’adquireixen nous elements de decoració nadalenca per anar renovant progressivament els més antics. Enguany s’estrenaran llums al port, al carrer Robert Gerhard i la Salle, a més de la nova decoració que s’ha instal·lat a la façana de l’Ajuntament.