La jornada participativa i lúdica es portarà a terme aquest dissabte 5 d'octubre a l’avinguda Vidal i Barraquer. El veïnat de l’Eixample Platja i Nou Cambrils també està preparant festes per aquesta tardor. Els esdeveniments formen part del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural.

  • Categoritzat com: Comunicació

El veïnat del barri de l’Eixample Vila celebrarà la segona festa comunitària “Fem festa, fem barri” el dissabte 5 d'octubre a l’avinguda Vidal i Barraquer. L’esdeveniment s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Ajuntament de Cambrils, que s’està portant a terme a tres barris del municipi per crear nous espais per a la millora de la convivència, la inclusió i la cohesió social des d’una mirada comunitària i intercultural.

Les activitats s’han organitzat d’una manera participativa a partir de trobades obertes amb veïns i veïnes que s’estan convocant periòdicament al barri. En aquest cas, les persones de l’Eixample Vila participants han decidit incidir en promoure la cura, la neteja i millora del barri amb el lema “+ Verd + Net + Viu + Barri”.

La festa començarà a les 11 hores amb una cercavila molt especial i posteriorment hi haurà una xocolatada i tallers creatius i participatius per a totes les edats amb l’objectiu de sensibilitzar en el reciclatge i hàbits ecosostenibles. La festa acabarà amb un taller molt divertit per ballar bollywood, pensat per a totes les edats i capacitats. A més, s’ha reservat un espai de paradetes per a entitats, per donar visibilitat i difondre accions comunitàries que s’estan duent a terme.

La trobada està organitzada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’ Ajuntament de Cambrils, amb la participació de veïns i veïnes de l’Eixample Vila, l’Associació de Veïns Barri de l’Estació, la Comissió de Festes de l’Eixample Vila, l’Escola Crea’t i Secomsa Baix Camp, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

L’objectiu és promoure espais d’interrelació i empoderament veïnal des d’una proposta lúdica, intergeneracional, propositiva i comunitària. Es tracta de seguir recollint necessitats, propostes i interessos, dinamitzar i positivitzar les relacions del veïnat, millorar el coneixement entre cultures, i promoure la cultura de la pau, el diàleg i la cohesió social.

FEM BARRI, FEM FESTA!

+ Verd + Net + Viu + Barri

EIXAMPLE VILA

Dissabte 5 d'ocubre a partir de les 11h

Avinguda Vidal i Barraquer

Com voldríem el barri? Vine a experimentar i fer d'artista entre família, amistats i veïnat! Pinta't el cos, recicla, planta, balla i no t'oblidis de passar pel Photocall per fer-te una foto de record! Una experiència sensorial, pictòrica, immersiva ben original per a grans, joves i canalla! Vine i treu el cap, hi haurà sorpreses!

Activitats:

- Cercavila + Verd + Net + Viu + Barri
- Xocolatada i coca
- Ens pintem amb colors ben especials!
- Paradetes d’entitats
- Cistella de les idees
- Taller de bollywood de l’Escola Crea’t
- I més sorpreses!!!