La iniciativa s’emmarca en l’11a edició de les Jornades d’Intercanvi generacional i Teatre Social de Cambrils. La funció d’enguany posa de manifest la complexitat de les relacions humanes i convida a reflexionar sobre la importància dels llaços socials.

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió Gent Gran

L’Aula de Teatre del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, dirigida per Jordina Ros, ofereix aquesta setmana 5 representacions de l’obra “Rel@cions XXX”, dirigida a l’alumnat d’ESO dels instituts del municipi. Aquest és l’11è any que l’Aula de Teatre organitza les Jornades d’intercanvi generacional i teatre social de Cambrils.

L’obra que interpreta aquest any l’Aula de teatre posa de manifest la complexitat i la diversitat de les relacions humanes, tot explorant les relacions personals, familiars i socials, amb una mirada fresca i compromesa. A través de situacions quotidianes i emotives, l’espectacle convida al públic jove a reflexionar sobre la importància dels llaços socials en el dia a dia.

Entre el 3 i el 6 de juny les representacions arribaran a diferents grups d’alumnes de 2n i 3er d’ESO de l’escola Cardenal Vidal i Barraquer, de 3r d’ESO de l’Institut Mar de la Frau i l’Institut Ramon Berenguer IV i de 3r i 4t d’ESO del Joan Ardèvol.

L’objectiu d’aquestes jornades és fomentar l’intercanvi generacional i crear punts de trobada entre joves i gent gran. A través de dinàmiques teatrals participatives, es genera un espai on les dues generacions comparteixen vivències actuals i passades, però també inquietuds i expectatives de futur, alhora que es propicia la reflexió col·lectiva sobre les diferents circumstàncies i conflictes que conformen la realitat de cada generació.

D'aquesta manera, el projecte busca acostar el dos col·lectius perquè es coneguin, puguin canviar la imatge i els prejudicis, sovint negatius, que tenen uns dels altres, i tot plegat pugui provocar canvis d’actitud positius.

Calendari

3 de juny (12h)
Mar de la Frau 

4 de juny (12h)
Ramon Berenguer IV 

5 de juny (12h)
Institut Cambrils

6 de juny (10h)
Joan Ardèvol

7 de juny (10h)
Vidal i Barraquer