L’Aula de teatre del Casal de la Gent Gran ha conclòs avui les representacions de l’obra de teatre “This is my family”, que han estat realitzant durant tota la setmana davant alguns alumnes de tercer d’ESO d’instituts de Cambrils i de Salou.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Joventut
  • Serveis associats: Cultura

320 alumnes de 3r ESO de Cambrils i Salou han vist l’obra

L’Aula de teatre del Casal de la Gent Gran  ha conclòs avui les representacions de l’obra de teatre “This is my family”, que han estat realitzant durant tota la setmana davant alguns alumnes de tercer d’ESO d’instituts de Cambrils i de Salou.

L’obra ha estat representada per actors i actrius més grans de 65 anys, tots ells disposats a treballar una dramatúrgia col·lectiva a partir de la improvisació i amb una visió contemporània, que ha servit per aconseguir un retrat dolç, crític i simpàtic sobre els personatges de l’obra - principalment sense sostres -,  i fer un viatge a una realitat  social i actual.

L’activitat ha buscat crear punts de trobades entre els joves i la gent gran, a través de dinàmiques teatrals participatives en les quals s’ha generat un espai on aquestes dues generacions han compartit vivències actuals i passades,  inquietuds i expectatives cap al futur, alhora que s’ha propiciat la reflexió col·lectiva vers les diferents circumstàncies i conflictes que conformen la realitat de cada una de les diferents generacions.

Entres als instituts participants, s’hi troben: l’Institut Cambrils, l’Institut Mar de la Frau, l’Institut Ramon Berenguer IV, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, l’Escola Vidal i Barraquer i l’Institut Jaume I de Salou.