Tècnics de les àrees de Joventut d’arreu de Catalunya han participat en la jornada. Els eixos centrals de la trobada han estat les eines per a la participació i la dinamització juvenil així com la Viqui Guia Jove

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La Viqui Guia Jove i la participació i la dinamització juvenil han estat els temes centrals de la Trobada Tècnica de Joventut 2016 que s’ha realitzat aquest matí a l’Ateneu Juvenil de Cambrils. El director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona, Francesc Tarragona i en vídeo el regidor de Joventut, de l’Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer, han estat els encarregats de donar la benvinguda institucional als assistents.

Després ha estat el torn de donar a conèixer el procés d’elaboració de la Viqui Guia Jove. Es tracta d’una eina viva creada amb la voluntat de generar respostes a les demandes del territori català en relació amb la dinamització juvenil. El seu objectiu és donar estratègies per fomentar la capacitació i la cohesió de les persones joves perquè desenvolupin el seu projecte personal o col·lectiu i tinguin l’oportunitat de ser persones actives i compromeses amb el seu entorn.

La jornada ha finalitzat amb dos tallers simultanis de reflexió i treball grupal sobre aspectes específics de la dinamització:

-          La diversitat juvenil

-          La comunicació

La trobada s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials, en concret al Twitter: @joventutcat i a través de l’etiqueta #ViquiGuiaJove.