Demà 25 d’abril a la tarda hi haurà portes obertes de l’equipament i diferents demostracions de les associacions i persones usuàries

  • Categoritzat com: Joventut

L’Ateneu Juvenil de Cambrils celebrarà la Jornada Atenewers demà dijous 25 d’abril de 17 a 21 hores. Durant tota la tarda hi haurà portes obertes de l’equipament i demostracions de diferents disciplines a càrrec de les entitats juvenils i grups de joves en actiu del municipi. 

Així doncs, associacions i joves que fan ús dels serveis i espais que ofereix el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils lideraran aquest espai més lúdic i festiu per compartir tot allò que fan i programen, i les  motivacions i inquietuds personals i col·lectives, i presentar els seus objectius i agenda pels propers mesos.

La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha explicat que la Jornada Atenewers pretén apropar al públic jove les activitats i projectes que es duen a terme a l’Ateneu Juvenil al llarg de tot l’any, amb l’objectiu que coneguin els recursos del seu municipi, així com el teixit associatiu, i, d’aquesta manera, hi puguin participar.

La jornada, oberta a tothom, començarà a les 17 hores amb el taller demostració d’skate i scooter, que es portarà a terme a l’entrada de l’Ateneu Juvenil. Aquesta activitat, a càrrec de l’entitat Cultívate, és gratuïta i adreçada a tot el públic jove sense reserva prèvia.

A continuació, a les 18 hores a la sala subterrània de l’Ateneu, es realitzarà una visualització del projecte “Chasing Pellets”, de l’ONG Good Karma Project, i posteriorment la presentació de l’entitat.

Mitja hora més tard, a les 18:30 hores, hi haurà la presentació de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, conjuntament amb l’Associació de joves Pròleg, i a les 18:45 hores d’Andrea Carrión i Núria Adrián presentaran un nou projecte teatral, amb suport audiovisual.

A les 19:15 hores es podrà gaudir d’una batalla de rap a càrrec del grup de joves Suf Battles, i en acabar les persones interessades tindran l’ocasió de conèixer aquest col·lectiu de recent creació i saber on i quan es reuneixen. La darrera actuació de la jornada, a les 20 hores, serà la dels timbalers Cop de Cap.

A més, al llarg de tota la tarda hi haurà la presència també de l’entitat Narobot, amb demostracions en directe d’impressions en 3D, així com les entitats Molla’ls i Colla Jove, que amenitzaran la Jornada amb música. La jornada també comptarà amb la participació d’Agents de Salut, que des del Punt SexeSentit facilitaran informació sobre temes de salut.

La iniciativa s’emmarca en el Pla Municipal de Joventut 2026, que preveia aquesta acció dins de l’eix 2 del pla de l’Ateneu és teu.