El nou vehicle servirà per ajudar a desplaçar a les persones malaltes des dels seus domicilis al centre de dia. L’artista David Callau exposarà en aquest espai de la Casa Sant Josep el proper 19 d’agost.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

L’Associació de Familiars d’Alzheimer Costa Dorada va presentar ahir a la tarda el nou transport adaptat adquirit per l’entitat, en un acte celebrat al Centre de dia Les Orenetes, ubicat a la Casa Sant Josep de la Salle.

El projecte resol una de les necessitats més importants de l’Associació, que consistia en disposar d’un mitjà de transport adaptat per desplaçar a les persones usuàries des dels seus domicilis al centre de dia, on reben les atencions durant la jornada.

El nou vehicle, dotat de 9 places i rampa automàtica, es destinarà tant a les persones sòcies com a aquelles que venen a estiuejar a Cambrils o municipis propers i vulguin fer ús del centre.

L’adquisició del transport adaptat ha estat possible gràcies a l’ajuda dels patrocinadors, empreses de la Costa Daurada, i les administracions locals, de qui reben suport institucional.

Per altra banda, el proper 19 d’agost a les 20 hores es farà una exposició a càrrec de l’artista David Callau al mateix centre de dia, on es podran veure les seves obres de manera gratuïta i també adquirir-les a favor de l’Associació.

L’Associació lluita per afavorir la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris i usuàries, atenent diferents àmbits de la vida diària d’aquestes persones i de les seves famílies.

El dia 24 de novembre de 2017, el Ple de l’Ajuntament va aprovar la Moció a favor de la declaració de Cambrils com a ciutat solidària amb l’Alzheimer, en la que el principal objectiu és donar suport a l’associació en la seva tasca diària.