L’entitat recaptarà fons per l’associació en les actuacions de Rodrigo Cuevas, Gossos i Los Mambo Jambo Arkestra

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de la Costa Daurada (AFA –Costa Daurada) s'encarregarà del servei de bar durant els concerts del Parc del Pinaret del Festival Internacional de Música de Cambrils, els dies 8, 9 i 10 d’agost. D’aquesta manera, el FIM Cambrils manté el caràcter solidari, una de les voluntats del consistori en aquesta nova edició del festival, que se celebrarà del dia 1 al 10 d’agost.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i el regidor de Cultura, Jordi Barberà, s’han reunit aquest dijous 11 de juliol amb la presidenta de l’AFA Costa Daurada, Carmen Barros, per donar visibilitat a aquest acord solidari i acabar de tancar els detalls de la col·laboració.

Els beneficis generats per aquest servei es destinaran íntegrament a l'Associació, contribuint així a finançar diversos projectes i iniciatives en suport de les persones malaltes d'Alzheimer i les seves famílies. En concret, AFA – Costa Daurada gestionarà el servei de bar dels concerts que tindran més afluència d’espectadors, els que Rodrigo Cuevas, Gossos i Los Mambo Jambo Arkestra oferiran al Parc del Pinaret els dies 8, 9 i 10 d’agost, i que posaran el punt final a la 49a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de la Costa Daurada és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i oferir suport als seus familiars. Els seus projectes inclouen programes de formació, teràpies especialitzades i activitats de sensibilització per a la comunitat. La major part de les activitats de l’entitat tenen lloc a l’espai que gestionen, el Centre de Dia les Orenetes de la Casa Sant Josep, dels Germans de la Salle.