Enguany els pessebristes de la Triple han organitzat el 56è concurs de pessebres

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Participació ciutadana
  • Serveis associats: Festes

Els pessebristes de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle han muntat un pessebre tradicional català a l’entrada de l’edifici de l’Ajuntament per celebrar el 60è aniversari de l’entitat. Podeu veure imatges de la confecció de l’obra, creada especialment per a l’ocasió, al seu bloc.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, acompanyada del regidor de Festes, Josep Lluís Abella, ha rebut avui els autors del pessebre (Carme Martí, Antonio Pasqual, Josep Maria Pallissé i Josep Maria Vidiella) i el president de la Triple, Carles Martí.

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle té una llarga trajectòria en el món dels pessebres ja que cada Nadal organitza un concurs i fa deu anys, coincidint amb el 50è aniversari de al Triple, ja va instal·lar un pessebre al vestíbul de l’Ajuntament. Enguany, una quarantena de persones, entre particulars i comerciants, han participat a la 56a edició del concurs, que es divideix en les categories de popular, comercial i diorames.

Durant tot el 2013 la Triple ha organitzat diversos actes per celebrar el seu aniversari. Un dels més destacats va ser el dinar de germanor a la Casa Sant Josep, el passat 29 de setembre. El proper 5 de desembre rebrà la Menció d’Honor de l’Ajuntament per la seva trajectòria en el món associatiu i per la implicació, vinculació i participació en la ciutat durant tots aquests anys.