L’alcaldessa, Mercè Dalmau, ha presidit l’acte de lliurament a la Sala de Plens

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle, el pilot Ivan Cervantes i la figura de les Remendadores han protagonitzat aquest vespre l’acte de lliurament d’Honors i Distincions a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils, presidit per l’alcaldessa, Mercè Dalmau.

En representació de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, que enguany celebra el seu 60è aniversari, ha recollit el primer guardó el seu president, Carles Martí. La Triple ha estat escollida per la seva trajectòria en el món associatiu i per la implicació, vinculació i participació en la ciutat durant tots aquests anys. L’alcaldessa ha repassat la seva història i ha recordat la tasca solidària, popular i cultural de l’associació, així com l’organització d’activitats com l’Homenatge a la Vellesa,  el Concurs de Pessebres i l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags al port pesquer.

La segona menció ha estat pel pilot d’enduro Ivan Cervantes Montero, que ha estat 5 vegades campió del món i 10 vegades campió d’Espanya. El pilot no ha pogut assistir a l’acte perquè està de viatge per motius professionals i en nom seu, ha recollit la placa el seu germà, Sergio Cervantes.

L’última menció honorífica concedida per l’Ajuntament ha estat a la figura de les Remendadores, un ofici gairebé en extinció, per la seva implicació i gran vàlua dins del món pesquer de Cambrils. Joaquima Font Pijoan, “Quimeta”, ha recollit la placa acompanyada de quinze remendedores més (Carmen Olivé Berengué, Anna Piñas, Paz Gavaldà, Remei Serrano Moreno, Carme Rebull Bas, Joana Sentís Vernet, Emi Rebull Bas, Consuelo Vega Martínez, Núria Ill Ortoneda, Neus Gavaldà, Conchi Solís Rodríguez, Teresa Nogués, Angelina Mellau i Josefa Llaveria Font, Maria Pilar Pujals).