La mostra, produïda el 2004, es publica a partir d’aquest divendres amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme. Les fotografies mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments de segle fins el 1975.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Festes Arxiu

La mostra, produïda el 2004, es publica a partir d’aquest divendres amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme

Les fotografies mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments de segle fins el 1975

L’Arxiu Municipal de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils publicaran demà divendres la versió virtual de l’exposició Arran de mar: esguards d’ahir, que van produir l’any 2004. La mostra torna a veure la llum, aquesta vegada en format digital, amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme.

Les fotografies d’aquesta exposició mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments del segle XX fins aproximadament 1975. La mirada dels diferents fotògrafs hi va recollir tant l’evolució de l‘entorn com el treball i la vida de les persones.

Les imatges procedeixen dels fons de l’Arxiu Municipal de Cambrils i del Museu d’Història de Cambrils i han estat cedides per particulars.

L’exposició Arran de mar, esguards d’ahir es va poder visitar a la Torre del Port de Cambrils l’estiu de 2004. Ara, la publicació d’aquesta versió virtual permet recuperar-la i fer-ne una difusió més àmplia.

D’aquesta manera, Arran de mar, esguards d’ahir se suma a les exposicions virtuals recentment publicades per l’Arxiu Municipal de Cambrils, dins de la seva línia de divulgació consistent a convertir les activitats realitzades en recursos accessibles a través de la web www.cambrils.cat/arxiu.