El col·loqui es durà a terme a les 20 hores a la Sala d’Actes del Centre Cultural. L’acte està inclòs en les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut que organitza el Departament de Salut, Polítiques d’Igualtat i d’Inclusió

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Arxiu

Demà dimecres 6 d’abril, l’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) organitza el col·loqui ‘El treball de les dones’ (Oikonomía).

El col·loqui girarà al voltant del llibre ‘Oikonomía, cuidados, reproducción producción’, resultat d’una recerca duta a terme per la professora de la Universitat Rovira i Virgili Coral Cuadrada, i tres exestudiants, Ada Lasheras, Roser Marsal i Carlota Royo, especialitzades en diferents períodes històrics.

Les autores parlaran de l’estreta relació que al llarg de la història han tingut la vida i l’economia que les dones duen a terme, posant l’accent en les feines de cura, perquè aquesta és la més important pel sosteniment de la vida i de la societat, la reproducció i finalment de la producció.

El col·loqui es durà a terme a les 20 hores a la Sala d’Actes del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20). Amb l’organització d’aquest col·loqui, l’Arxiu Municipal de Cambrils s’afegeix a les Jornades per a la Igualtat de Gènere i la Salut, que organitza el Departament de Salut, Polítiques d’Igualtat i d’Inclusió.