El plànol mostra on es van instal·lar l’any 2000 els quioscs de begudes, hamaques, tendals, lloguer d’embarcacions i altres instal·lacions

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’Arxiu Municipal de Cambrils dedica el seu Document del mes de juliol al plànol de les platges del Prat d’en Forès i el Regueral que s’inclou dins del Pla d’usos i serveis de temporada corresponent a l’any 2000.

S’hi mostra on es van instal·lar l’any 2000 els quioscs de begudes, hamaques, tendals, lloguer d’embarcacions i altres instal·lacions en aquestes platges, unes de les mès cèntriques de la costa cambrilenca i amb més tradició d’ús turístic.

D’aquesta manera, es pretén visualitzar la tasca d’ordenació de les platges que els ajuntaments realitzen per tal de garantir que els serveis lúdics, d’higiene, d’esport i restauració.

El document del mes és un espai virtual que pretén donar a conèixer elements del patrimoni documental de Cambrils tot situant-los en el seu context arxivístic  i històric.  L’AMCAM selecciona cada mes un document dels seus fons, el reprodueix, l’acompanya d’un comentari i el fa dialogar amb altres documents del fons. Tot plegat, amb l’objectiu de contextualitzar-lo des d’un punt de vista històric (època, assumpte sobre el qual ens informa, persones que s’hi relacionen) i arxivístic (tipus de document, qui el va generar i per què, on s’ha conservat).

Els Document del mes que s’han publicat fins ara es poden consultar al web de l’Arxiu Municipal de Cambrils.