S’han publicat al web les actes municipals de l’Ajuntament entre els anys 1841 i 1890, que és una de les sèries històriques més consultades. Es va considerar oportú digitalitzar aquests documents d’ús freqüent per investigadors i divulgadors per garantir la conservació dels originals.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) s'afegeix enguany a la Setmana Internacional dels Arxius amb la publicació de les actes municipals de l'Ajuntament de Cambrils entre els anys 1841 i 1890.

Les actes informen de les decisions que la corporació municipal adopta davant de tots els assumptes i esdeveniments que tenen lloc al municipi i d'aquells que pel motiu que sigui transcendeixen més enllà del mateix municipi. Són una font excel·lent on cercar informació sobre fets significatius relacionats amb Cambrils i per entendre la manera com el municipi ha evolucionat fins als nostres dies.

La sèrie d’actes municipals és una de les sèries històriques més consultades a l’Arxiu Municipal de Cambrils. A conseqüència d’aquest ús freqüent per investigadors i divulgadors culturals, es va considerar oportú digitalitzar-les amb l’objectiu de garantir la supervivència dels documents originals en les millors condicions possible i assegurar, d’aquesta manera, la conservació dels originals per les properes generacions.

Amb aquesta aportació, l’Arxiu Municipal de Cambrils complementa les actes accessibles mitjançant la seva pàgina web des de l’any 2019 i es marca com a objectiu per als propers mesos publicar totes les actes municipals fins l’any 1936.

Podeu consultar els documents mitjançant l’enllaç:
https://www.cambrils.cat/arxiu/fitxers/actes-municipals