La mostra recull una seixantena de fotografies històriques dels 60 anys de la fira moderna de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) participa aquest any en la celebració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, amb una exposició virtual dedicada als 60 anys de la fira moderna de Cambrils. Aquesta exposició, estrenada en el marc de la passada fira, recull una seixantena de fotografies històriques relacionades amb el pregó i l’elecció de pubilles, la inauguració de la fira, els actes paral·lels com ara l’homenatge a la vellesa, les trobades de tractoristes i els balls, entre altres.

Totes les fotografies es conserven a l’Arxiu Municipal de Cambrils i han estat seleccionades del fons fotogràfic local, de les cessions de particulars i del fons fotogràfic Ortoneda Vernet.

Us convidem a observar els petits detalls i a recordar aquells moments importants de la fira mitjançant l’enllaç: http://www.cambrils.cat/arxiu/recerca-i-difusio/difusio-del-patrimoni-cultural/exposicions/60-anys-de-fira.

Amb la publicació d’aquesta exposició virtual, l’AMCAM continua divulgant per diferents canals elements del patrimoni documental, sempre seleccionats i situats en el seu context, per tal d’ajudar a comprendre millor la història i la realitat de Cambrils.