La mostra «Ara i aquí» ja es pot visitar a la Sala Àmbits i a partir d’avui a les 20 hores les fotografies de “Amolla-ho en banda!” seran a la Sala Àgora

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El calendari d’exposicions de Cambrils del 2021 obre aquesta setmana amb els quadres d’«Ara i Aquí» de l’artista Marta Fàbregas a la Sala Àmbits del Centre Cultural i les fotografies de “Amolla-ho en banda” de Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils a la Sala Àgora de l’Ajuntament.

Els quadres de l’artista cambrilenca Marta Fàbregas es poden veure des d’ahir a la Sala Àmbits en horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. L’exposició està integrada per una 42 obres de diferents mides i que permeten fer un recorregut per tot el conjunt com un tot.

Es tracta d’una mostra plena de llum i de color que vol ser un crit d’esperança en els moments conflictius que vivim. L’obra ha estat realitzada en els darrers mesos i l’artista ha explicat que ha anat sofrint una evolució però sempre treballant des del color que la caracteritza.

La regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha explicat que «és un plaer veure una exposició amb l’energia que desprenen aquestes obres, perquè la cultura en general està passant per moments molt difícils i necessita tot el suport que es pugui donar des de les institucions i per part del públic que la gaudeix».

Per altra banda, avui a partir de les 20 hores a la Sala Àgora es podrà visitar l’exposició “Amolla-ho en banda!” de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils, en el marc de la programació de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

En aquesta edició, els membres de l’agrupació Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo ens apropen al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria. Un recorregut que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la pròpia Confraria de pescadors de Cambrils i dels Germans Gavaldà, que els van convidar a acompanyar-los en un dia de feina.

Seguint les normes establertes pel Procicat no hi haurà acte d’inauguració sinó que es convida a tothom a visitar les exposicions.