La mostra “Art Gran” s’inaugurarà divendres, 26 d’abril, a les 20 hores, a la Sala Àmbits del Centre Cultural

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’alumnat dels tallers de pintura a l’oli i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran inaugura aquest divendres, 26 d’abril, a les 20 hores, l’exposició “Art Gran” que recull les millors obres del curs 2018-2019 a la Sala Àmbits del Centre Cultural Municipal (carrer Sant Plàcid 18-20).

L’exposició està formada per una selecció d’obres de diferents tècniques, com són l’oli, les tècniques mixtes, espàtula, pinzell i dibuix al natural realitzades per les 48 persones inscrites aquest curs als tallers impartits per la pintora Marta Argentina. L’objectiu és donar a conèixer el treball que han realitzat aquests grans artistes amb talent, il·lusió i dedicació. La mostra es podrà visitar fins el 24 de maig de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

El Casal Municipal de la Gent Gran és una infraestructura municipal, de caràcter cívic, que s’adreça específicament al col·lectiu de la gent gran sense excloure la possibilitat d'utilització per part d'altres col·lectius. S’hi realitzen activitats culturals, formatives i esportives com gimnàstica, teràpia psicomotriu, teatre, pintura, patchwork, puntes de coixí o tallers d’informàtica, entre altres. Aquestes activitats busquen la promoció i el desenvolupament de la gent gran en les activitats de la societat, a més de promoure la realització de les persones en el seu entorn social.

Els tallers de pintura a l’oli i dibuix són dues de les propostes que tenen més èxit. Aquest és el 19è curs que s’ofereix el taller de pintura a l’oli i el 15è que s’ofereix el de dibuix. El volum d’inscripcions ha fet que s’anessin incrementant el nombre de grups i actualment els tallers es porten a terme dilluns, dimarts, dimecres i divendres. Amb els temps, els i les alumnes s’han anat especialitzant fins al punt que n’hi ha alguns que utilitzen tècniques mixtes. De tota manera, la tècnica a l’oli segueix essent la que més agrada perquè dóna l’opció de rectificar i modificar l’obra, cosa que l’aquarel·la no permet.