La mostra d’obres realitzades durant el curs passat es pot visitar fins el 13 d’octubre a l’Espai El Pati

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’alumnat del taller de patchwork del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils exposa les obres realitzades durant el curs a l’Espai El Pati del Centre Cultural Municipal. L’exposició “Retalls de Vida” es va inaugurar el passat 6 de setembre i es podrà visitar fins el 13 d’octubre de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

El taller de patchwork es va posar en marxa fa dos anys amb la professora Ester Oriol i ha continuat amb la professora Rosana Fuster. L’objectiu d’aquesta primra exposició és donar a conèixer les obres que els artistes han realitzat amb talent, il·lusió i molta dedicació, donant vida a cada peça creada amb jocs de formes i teixits de colors.

El Casal Municipal de la Gent Gran és una infraestructura municipal, de caràcter cívic, que s’adreça específicament al col·lectiu de la gent gran sense excloure la possibilitat d'utilització per part d'altres col·lectius.

El taller de patchwork és una de les activitats que s’hi realitzen, juntament amb altres propostes culturals, formatives i esportives com la gimnàstica, la teràpia psicomotriu, el teatre, la pintura, les puntes de coixí o els tallers d’informàtica, entre altres. Aquestes activitats busquen la promoció i el desenvolupament de la gent gran en les activitats de la societat, a més de promoure la realització de les persones en el seu entorn social.