L’alcalde va rebre el grup d’alumnes, va respondre les seves preguntes i els va explicar el funcionament de l’administració local

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Educació Escola d'Adults Rosa dels Vents

L’alumnat del Graduat en Educació Secundària de l’Escola d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils va visitar l’Ajuntament de Cambrils el passat dimecres a la tarda, en el marc del programa educatiu “Descobreix Cambrils”, adreçat a les escoles i instituts del municipi. 

El centre municipal d’adults realitza aquesta activitat amb el grup d’alumnes del Graduat de nivell 1 dins de l’assignatura de ciutadania, que tracta temes com els drets i els deures, el respecte, la diversitat i els valors de la societat democràtica.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, va rebre el l’alumnat i el professorat acompanyant a la Sala de Plens i els va explicar en què consisteix la seva feina i la dels regidors i regidores del consistori, com es prenen les decisions als Plens, i el funcionament de l’administració local.  En resposta a les nombroses preguntes que li van formular, l’alcalde també va parlar dels serveis que ofereix l’Ajuntament a la ciutadania i de diferents projectes que s’estan portant a terme.