L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, han rebut als nens i nenes a la Sala de Plens

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Educació
  • Serveis associats: Educació

Més de 70 alumnes dels tres grups de 4t de primària del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van visitar ahir l’Ajuntament de Cambrils en el marc del treball sobre la democràcia i el govern local que estan portant a terme aquest trimestre. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, van rebre els nens i nenes a la Sala de Plens i van contestat les nombroses preguntes que portaven preparades.

Entre altres temes, l’alcalde els va explicar en què consisteix la seva feina i la dels regidors i regidores del consistori, com es prenen les decisions als Plens, i el funcionament de l’administració local.

A més, els va parlar de la simbologia de la bandera i l’escut de Cambrils, de l’estructura de l’edifici de la casa consistorial (amb la representació  de la torre de l’Ermita i la Torre del Port) i dels tres cambrilencs il·lustres que tenen bust a la Sala de Plens (el cirurgià Antoni Gimbernat, el Cardenal Vidal i Barraquer i el pare Salvador Gené).

Posteriorment, els i les alumnes es van dividir en grups i van visitar els diferents departaments de l’Ajuntament i la Comissaria de la Policia Local, acompanyats per la regidora d’Educació i una agent escolar.